Hoe druk heb jij het nu eigenlijk echt?

Wellicht heb jij het gevoel dat de dagen voorbij vliegen. Dat je tijd tekort komt voor alles wat je nog zo graag had willen doen vandaag. Maar kom je ook echt wel tijd tekort? Of vul jij je dagen ongemerkt met dingen die er misschien wel helemaal niet toe doen? 

Als je vaak last hebt van stressgevoelens, dan zou het je wel eens kunnen helpen om aan het einde van de dag terug te blikken en in alle eerlijkheid te noteren wat je nu eigenlijk gedaan hebt die dag. Of om aan het einde van de week eens terug te blikken op de week die achter je ligt. 

Onopgemerkt gaat er vaak veel tijd verloren met scrollen over Facebook, LinkedIn of Instagram. Tijd die je ook had kunnen besteden aan het lezen van een leuk boek of een leuk tijdschrift. Een uur per dag minder televisie kijken geeft al ruimte en tijd om eens te mediteren, de sportschool te bezoeken of een andere hobby op te pakken. 

Want als je echt heel eerlijk bent … voel jij jezelf dan voldaan nadat je iedere lege minuut die je hebt je social media weer gecheckt hebt. Of is het een handeling om de tijd te vullen, in plaats van jezelf te voeden?

En als je avond na avond je bed inrolt na het kijken van een aantal uren televisie, voel jij jezelf dan echt voldaan of is het een gewoonte geworden om je avond mee te vullen, in plaats van dat je iets doet waarmee je je lichaam, geest en ziel kan voeden? Iets wat je helpt om het gevoel van stress en onrust blijvend te verlagen. 

Dus kijk eens met een open blik naar je eigen tijdsindeling gedurende de dag. Wat zou je graag willen doen? Waar zou je graag meer tijd aan willen besteden? En wat uit je huidige tijdsplanning zou je kunnen verminderen, loslaten of anders in kunnen delen zodat er ook ruimte gaat ontstaan om dat te doen waar je blij van wordt?

Want alles wat je aandacht geeft groeit. Dus hoe meer jij dingen doet waar je blij van wordt, hoe meer jij echt bewust tijd voor jezelf durft vrij te maken, hoe meer je daarvan zal gaan krijgen …

En mocht je het nu lastig vinden om tijd voor jezelf vrij te maken, gewoontes te doorbreken of weet je gewoonweg niet hoe je een positieve verandering aan kan brengen in je huidige leven …. dan ondersteun ik je daar graag bij.

Door middel van een tarotconsult. Een uurtje ‘me-time’ waarin jij centraal staat. De symbolentaal van de kaarten geeft direct weer waar jij nu staat in jouw leven. Wat jou bezighoudt. Wat goed gaat en waar je vastloopt. Het zorgt voor inzicht en bewustwording, waarna jij zelf de keuze kan maken of je met deze inzichten iets wil gaan doen. 

Soms is een tarotconsult al voldoende om zelf weer verder te kunnen, omdat je een bevestiging hebt gekregen dat je op de goede weg bent. 

Maar als er hardnekkige thema’s of patronen zijn die jou belemmeren om echte positieve veranderingen in je leven aan te brengen, dan kan een individueel coachingstraject je verder helpen. Vier maanden lang 1 op 1 met mij samenwerken, zodat jij het geloof in jezelf en je mogelijkheden weer gaat ervaren. 

Want voor iedere positieve verandering in je leven is er slechts 1 ding noodzakelijk, weg met al die belemmerende overtuigingen die als een muurtje tussen jou en je gewenste veranderingen in staan en .. Just believe!