Waarin herken jij jezelf?

Wie van mijn lieve volgsters herkent zich in een of meerdere van onderstaande zinnen … 

– niet uitgerust wakker worden
– bij het opstaan al gelijk je hele to do list voor die dag door je hoofd voelen spoken
– de dag al starten met zorgen voor anderen
– het gevoel hebben alles alleen te moeten doen
– jaloers kunnen zijn omdat het lijkt alsof anderen zich overal zo makkelijk vanaf maken. Overal lak aan hebben en maar gewoon doen waar ze zin in hebben
– weinig tijd voor jezelf hebben
– de hele dag door rennen en vliegen
– aankomen in gewicht en die kilo’s maar niet kwijt raken
– geen zin meer hebben om ‘s-avonds gezond te koken
– al moe worden bij de gedachte aan een sportschool of een andere vorm van bewegen
– sociale contacten die bijna als een verplichting voelen
– het gevoel hebben dat iedereen het maar vanzelfsprekend vindt wat jij doet
– jezelf niet gezien, niet gehoord, niet erkend voelen
– het idee hebben dat je dag alleen nog maar uit verplichtingen bestaat
– het idee hebben aan verwachtingen te moeten voldoen. Omdat die ander je nodig heeft, het niet alleen kan, of omdat anders niemand het doet
– in het weekend bij moeten tanken van de hele week
– nooit klaar zijn met alles wat nog gedaan moet worden
– op je tenen lopen op je werk
– ‘s-avonds uitgeblust op de bank neerploffen, dankbaar dat er zoiets als netflix bestaat
– een gevoel van is dit het nu 
– ik hoor het overal om mij heen. Iedereen loopt hier tegenaan .. 

Ik kan nog oneindig doorgaan met deze lijst, maar ik ben heel benieuwd waar jullie jezelf in herkennen. 

En wat je tot op heden gedaan hebt om dit te doorbreken …
Of je überhaupt nog geloofd dat het mogelijk is om het bovenstaande te doorbreken?
Of dat je wellicht geaccepteerd hebt dat dit nu eenmaal je leven is, omdat het bij iedereen om je heen ook zo loopt … 

Want mocht dat laatste zo zijn dan ben je voor een deel echt omringd met de ‘verkeerde’ mensen. En daarmee bedoel ik niet dat die mensen niet lief, leuk, goed en ontzettend liefdevol zijn. Maar ik bedoel dat het mensen zijn die net als jij deze vicieuze cirkel nog steeds niet hebben weten te doorbreken, waardoor jullie elkaar op dezelfde plek zullen blijven houden. 

Dezelfde zinnen die je vandaag herkent, wellicht een jaar geleden ook al herkende en die als je niets verandert over een jaar of twee jaar nog steeds herkenbaar zullen zijn. En de vraag is, wil je dat?

Want de oplossing voor het doorbreken van die cirkel is zo eenvoudig. Door slechts een paar kleine aanpassingen gaan er enorme veranderingen plaatsvinden. Maar die aanpassingen moeten even eigen gemaakt worden, zodat het nieuwe gewoontes worden. Die ook voor nieuwe resultaten zorgen. Echte resultaten, waar je blij van wordt! 

Namelijk een leven waarin de dingen gemakkelijk en moeiteloos verlopen. Waarin nog steeds pijnlijke dingen voor kunnen vallen, maar waar jij een dusdanige mentale stabiliteit hebt ontwikkeld dat je er niet meer door uit het veld geslagen wordt. Omdat je weet hoe je het direct weer ten goede kan keren. Een leven vol liefde, plezier, fun en waarin je de dag eindigt met net zoveel energie als dat je je dag begonnen bent. 

Klinkt het als een sprookje? Het is wel mijn sprookje …..

Zelf gecreëerd door jaren geleden uit mijn comfortzone te stappen. Mezelf te omringen met mensen die de uitgang waar ik naar op zoek was al gevonden hadden. Gewoonweg omdat ik het mezelf waard vindt. 

Mijn sprookje is werkelijkheid geworden, op alle deelgebieden van mijn leven en ik gun jou dat ook. De vraag is alleen, gun jij het jezelf …. 

Individuele coaching, vier maanden lang, alle tijd en aandacht voor jou, geen wachtlijsten en mijn energie, waar je als vanzelf in meegetrokken wordt zodat uit je comfortzone komen bijna onbewust gebeurd … zonder moeite, maar gewoonweg omdat je het leuk gaat vinden!

Normaal check je je social media onder een kop koffie, maar je kan ook de keuze maken om je leven te transformeren onder het genot van een bak koffie! Zie jezelf eens vijf jaar in de tijd vooruit. Waar sta je dan als je nu doorgaat zoals je nu bezig bent? En wil je daar dan ook staan …