Geluk is maakbaar!

Ik weet dat er mensen zullen zijn die het hier wellicht niet mee eens zullen zijn maar .. 

Jouw uiterlijke wereld is slechts een weerspiegeling van jouw innerlijke wereld. Of jij je daar nu bewust van bent of niet. Jij creĆ«ert continu jouw werkelijkheid met jouw energiesysteem, bestaande uit jouw overheersende gedachten, jouw emoties en jouw gedragingen. Gelijke energieen trekken elkaar aan, dus kijk eens welke emotionele reactie ieder deelgebied van jouw leven bij jou oproept als je daar aan denkt. Welk gevoel en welke gedachten gaan er dan door jouw heen. Jij bent daar eigenaar van en niemand anders. En alleen jij kan deze gedachten en de daaruit voortvloeiende emoties veranderen … 

Jouw uiterlijke wereld is een weerspiegeling van de keuzes die tot op heden in je leven gemaakt hebt. Tot een bepaalde leeftijd was je inderdaad afhankelijk van bepaalde omstandigheden en van het gedrag en de mening van andere mensen, maar je bent volwassen nu. Voel wat jij wil en durf je eigen keuzes te maken. Laat de verwachtingen en mogelijke oordelen van anderen los en ga eens staan voor wat jij nu eigenlijk wil! Durf opnieuw te kiezen. 

Jouw uiterlijke wereld is een weerspiegeling van de standaard die jij voor jouw leven hebt neergelegd, op ieder deelgebied afzonderlijk. Waar neem jij genoegen mee? Want dat is wat je dan zal ontvangen. En waar neem jij absoluut geen genoegen mee? Want dat is waar je kan en zal groeien naar een next level, mits je bereid bent om stappen te zetten. 

En mocht je leven dan toch op sommige punten niet lopen zoals je wil dan nog heb je de keuze hoe je er naar wil kijken. Wil je een slachtoffer blijven van de omstandigheden, of wil je kijken naar wat je hier blijkbaar van mag leren. Leg je standaard altijd bij kansen, mogelijkheden, oplossingen en groei. Kies altijd voor een next best level door je energie te verhogen.

Richt jezelf op liefde, richt jezelf op licht. Maar bovenal richt jezelf op vertrouwen. Dat alles mogelijk is, zo lang jij maar oprecht eerlijk durft te kijken naar wat er tussen jou en die gewenste werkelijkheid instaat. En durf dan vervolgens ook te handelen als de antwoorden tot je komen … 

Want geluk is maakbaar, het in een’inner state of being’