Processen hebben niet altijd tijd nodig ….

In welke fase van jouw leven jij jezelf nu ook bevindt .. Stop met jezelf te vertellen dat je in een proces zit en dat processen tijd nodig hebben .. 

Het gaat niet om de factor tijd, het gaat erom wat jij met die tijd doet. 

Richt jij je aandacht en je focus op het feit dat je nog zoveel los te laten hebt, dan is dat wat je creëert, iedere dag weer opnieuw de volgende berg die je los mag laten. En zo lang je daar je aandacht op blijft richten, zal dat ook hetgeen zijn waar je mee bezig blijft, dag in dag uit …

Richt jij jezelf op alles wat je nog te leren hebt en waar je eerst nog beter in moet worden voordat je eindelijk dat kan doen gaan wat je zo graag zou willen doen .. Dan is dat wat je creëert, namelijk nog een hele berg dingen te leren. Continu druk zijn met van alles behalve met dat waar je echt gelukkig van wordt. 

Natuurlijk zijn emoties zoals verdriet, boosheid, frustratie, onmacht, worsteling, et cetera niet van vandaag op morgen weg. En ja, ik ben er echt een voorstander van om deze emoties in hun volheid te voelen, te ervaren en te doorleven. Maar daar hoef je geen 24/7 voor uit te trekken. Daar mag je ook bewust even de wekker voor zetten en een half uur of een uur all-in voor gaan. Maar dan ook echt all-in. Voelen, huilen, even lekker schreeuwen in de auto, of wat jou dan ook een gevoel van ontlading geeft .. 

Maar daarna … Daarna ga je zitten en voelen wat je daar dan zo graag voor in de plaats zou willen zien. En daar ga je dan je aandacht op richten. Op die innerlijke rust, op die liefde, op die rijkdom, die overvloed, dat plezier, die vreugde. Kijk eens goed om je heen gedurende de dag waar die frequenties van energie al aanwezig zijn. En laat de processen op de achtgrond hun werk doen, terwijl jij jezelf op de voorgrond richt op dat wat je wel wil. 

En dan zal je merken dat jij niets los hoeft te laten, maar dat dat wat jou niet meer dient jou vanzelf loslaat. Terwijl jij bezig bent om dat te doen waar je hart echt blij van wordt ….