Neem de tijd eens om stil te staan, in het hier en nu en te voelen!

Ervaar jij stress op dit moment? Loop jij vast in gepieker of heb je ergens je twijfels over en weet je niet wat je moet doen? Sta dan eens heel even stil … 

Gewoon NU, direct .. haal even adem en ben jezelf eens even bewust van waar je NU bent en waar je NU op dit moment mee bezig bent. 

Ben je aan het werk of ben je thuis? Zit je ergens op visite of loop je in de stad als je dit leest? Waar ben je NU? Want je hebt namelijk alleen het huidige moment. Meer dan NU is er niet. Ook straks niet en morgen niet. Steeds als jij je weer bewust bent van waar je bent leef je in het NU …

En vanuit het hier en NU creëer jij je toekomst! 

Dus sta even stil, haal adem en voel dan eens ….

Geeft de plek waar je NU bent jou een fijn gevoel? 
Geeft dat waar je NU mee bezig bent jou een fijn gevoel? Geven de mensen door wie jij NU omringd bent jou een fijn gevoel? Of geeft juist het alleenzijn NU jou een fijn gevoel?
Geeft de kleding die je NU draagt jou een fijn gevoel?
Geeft de houding waarin je NU zit of staat jou een fijn gevoel. 
Geven de gedachten die NU door je hoofd heengaan jou een fijn gevoel. 

Alles is energie en als jij jezelf afstemt op jezelf fijn voelen, het jezelf goed voelen, dan zal je meer van hetzelfde aantrekken. En dat afstemmen op dat wat fijn voelt doe je de hele dag door, bij alles wat je doet! Continu, in het moment zelf. In het hier en NU, voelen! 

En hoe meer jij afgestemd bent op dat wat fijn voelt, hoe meer je daar ook van aan zal trekken. En als gevolg daarvan zal je merken dat je gepieker, je twijfels en de mate van stress die je ervaart als vanzelf van je af zal glijden. Zonder daar zelfs heel bewust mee bezig te zijn. Gewoonweg door steeds in het hier en NU te voelen …. 

Stop met dat wat niet fijn voelt en kies voor iets dat je wel een fijn gevoel geeft. Of doe de dingen eens op een andere manier of in een andere volgorde, of samen met iemand, waardoor het misschien wel fijn gaat voelen. Maar beweeg bij alles wat je doet continu naar een gevoel van plezier. Doe de dingen met liefde en vanuit liefde of doe ze niet! 

En als je nu denkt, maar ik kan niet zomaar stoppen met dat wat niet goed voelt, dan heb je daar blijkbaar een reden voor. Blijkbaar brengt het je dan nog steeds iets. En het is aan jou om eerlijk te kijken naar wat dat dan mag zijn. 

Want kiezen voor veiligheid, voor zekerheid, voor het niet aan hoeven kijken van je onzekerheden, je angsten, brengt je blijkbaar ook een bepaalde vorm van rust. Je huidige situatie is bekend, je huidige manier van reageren en handelen ook en dat voelt vertrouwd. Maar ben je daar dan ook bewust van. 

En richt je aandacht dan op dankbaarheid. Dankbaarheid op het feit dat het kunnen blijven vasthouden aan dat wat niet goed voelt, altijd nog beter is dan het maken van een keuze ….

Confronterend? Misschien wel .. 

Maar acceptatie van dat wat niet goed voelt brengt je altijd nog meer dan de weerstand ertegen. 

Je hebt altijd een keuze! ❤️

Het is mijn passie om vrouwen te ondersteunen bij het maken van keuzes die goed voelen. Hoe moeilijk ze nu wellicht ook lijken te zijn. Want het aanhikken tegen een keuze kost de meeste energie! Terwijl het proces van keuzes maken juist ontzettend leuk en mooi kan zijn. Als je maar even weet hoe het energetisch werkt. Want dan weet je namelijk ook wat de beloning zal zijn. Bij iedere stap die je zet, iedere dag weer opnieuw. En dan wil je niet anders dan in het NU leven en daar naar handelen …