Je mag weer gaan voelen dat je het waard bent!

Wat zijn jouw wensen, jouw dromen, jouw verlangens? En mogen ze er zijn van jou? Of heb je ergens het idee dat je het vervullen van die wensen niet waard bent? Dat ze misschien te oppervlakkig zijn, of te materialistisch, of te groot voor jou? Of op een andere manier onbereikbaar voor jou .. 

Of heb je wellicht het idee dat je er eerst iets voor moet doen? Een beter mens moet worden misschien? Omdat je het nu, in de versie die je nu bent, gewoonweg nog niet waard bent? Je nog niet aan alle voorwaarden voldoet? Andere mensen daar beter, slimmer of meer capabel voor zijn?

We komen allemaal uit dezelfde bron. In de kern zijn we allemaal gelijk. We hebben allemaal dezelfde beslissing genomen toen we besloten te incarneren deze ronde. Namelijk de beslissing om als bewustzijn, in een menselijk lichaam, door middel van onze zintuigen, het leven te ervaren. Te ervaren hoe het is dat we alles kunnen creëren wat wij maar willen, omdat dat in ons vermogen ligt. Zodat we dat wat we gecreëerd hebben vervolgens kunnen ruiken, proeven, voelen, aanraken, ons erdoor kunnen laten raken, inspireren, er van kunnen houden, van mogen genieten. Dat is het doel. Creëren en voelen/ervaren hoe het aanvoelt. 

Dus de verlangens die jij hebt, die zijn niet raar, of vreemd of te groot, onbereikbaar of wat dan ook wat er maar in jouw hoofd nu rond mag gaan. Jouw verlangens zijn met jou mee afgedaald om hier waargemaakt te worden. Omdat jij voor je incarnatie al besloten hebt dat dat is wat je met je zintuigen wil ervaren hier op aarde. Jouw verlangens zijn juist jouw doel hier op aarde. En twijfelen aan de haalbaarheid van je verlangens en of jij het wel waard bent zou dus eigenlijk gewoon heel vreemd zijn. Je geeft jezelf als het ware voor je incarnatie op om iets te ervaren en als je dan aan de beurt bent, dan ga je twijfelen of je dit wel mee mag maken. 

Misschien kan je het vergelijken met jezelf opgeven en vooruit betalen voor tennislessen en dan thuis blijven zitten omdat je niet zeker weet of het wel de bedoeling is dat je aanwezig bent … 

Dus de verlangens die jij hebt, die zijn niet raar, of vreemd of te groot of wat dan ook wat er maar in jouw hoofd nu rond mag gaan. Er is geen enkele reden waarom je zou moeten en mogen twijfelen waarom het jou niet zou lukken om die verlangens ook daadwerkelijk waar te maken. Ze horen bij jou en het is zelfs je plicht om ze waar te maken. Jouw verlangens zijn met jou mee afgedaald om hier waargemaakt te worden. Omdat jij voor je incarnatie al besloten hebt dat dat is wat je met je zintuigen wil ervaren hier op aarde. 

Dus laat al die twijfel los. Je hoeft niet al je beperkende overtuigingen te onderzoeken die tussen jou en je verlangens in staan. Je hoeft jezelf slechts te herinneren wie je bent. Oneindig bewustzijn in een menselijk lichaam. Hier op aarde afgedaald om je verlangens waar te maken zodat je ze kan ervaren met je zintuigen. Jouw verlangens horen bij jou! Dus gebruik je creatiekracht en ga ervoor!

Hoe?

Door jezelf af te vragen, in alle eerlijkheid, wat het is dat je zo graag wenst. Wat is nu echt jouw verlangen? Durf het uit te spreken! Durf er vol voor te gaan!

Om vervolgens te claimen dat dat jouw doel is hier op aarde en jezelf hier ook op af te stemmen. Er aan vast blijven houden vanuit vertrouwen en niet steeds je dromen weer loslaten omdat je denkt dat je het niet waard bent. Omdat je denkt dat het niet mogelijk is. Jouw verlangen spreekt tot jou omdat dat juist de reden is waarom je hier bent. Je hoeft niet aan bepaalde voorwaarden te voldoen voordat jouw wensen waarheid mogen worden. Je hebt voor je incarnatie al lang besloten dat je je deze wensen uit wilde laten komen. Juist omdat je zo graag met al je zintuigen wilde gaan ervaren hoe die manifestatie aan zou voelen. Dus ga er dan ook voor. 

Ieder van ons is hier gekomen met eigen wensen, eigen verlangens. En nog veel belangrijker, met een eigen vrije wil om ze waar te maken of niet … Jij hoeft jezelf niet in te houden, kleiner te maken, tegen te houden, omdat een ander zich (nog) niet kan herinneren wie hij of zij is. Jij hoeft jezelf niet van je verlangens af te laten praten, omdat anderen (nog) niet kunnen herinneren dat het waarmaken van je verlangens juist je doel is hier op aarde. En dat dat voor ieder van ons is weggelegd. 

Jij leest deze post nu niet voor niets. Jij weet dat alles uit energie bestaat en dat je slechts die match in energie hoeft te vormen met dat wat je zo graag wenst om het je werkelijkheid binnen te halen.

Dus wat is jouw verlangen? Wil je die ware liefde ontmoeten? Hoe voel jij jezelf dan als die ware liefde er nu al zou zijn. Hoe denk je dan, hoe gedraag jij je dan? En zet die versie NU al in de wereld neer. Wordt de energie die je aan wil trekken en het kan niet anders of je trekt die nieuwe werkelijkheid aan.

Wil jij (weer) met plezier naar je werk gaan. Hoe zien je dagen er uit als dit al waarheid zou zijn. Hoe sta je dan op? Hoe is je humeur dan? Gedraag je jezelf dan anders tegenover je partner, je kinderen? Praat je dan anders of misschien wel minder over je werk? Zet die versie van jezelf NU al neer. Wordt de energie die je aan wil trekken en het kan niet anders of je trekt die nieuwe werkelijkheid aan. 

Dus om terug te komen op waar ik mee gestart ben … 

We komen allemaal uit dezelfde bron. In de kern zijn we allemaal gelijk. We hebben allemaal dezelfde beslissing genomen toen we besloten te incarneren deze ronde. Namelijk de beslissing om als bewustzijn, in een menselijk lichaam, door middel van onze zintuigen het leven te ervaren. Te ervaren hoe het is dat we alles kunnen creëren wat wij maar willen, omdat dat in ons vermogen ligt. Zodat we dat wat we gecreëerd hebben kunnen ruiken, proeven, voelen, aanraken, ons erdoor kunnen laten raken, inspireren, er van kunnen houden, van mogen genieten. Dat is het doel. En dat een ander dat doel voor nu wellicht nog even vergeten is, wil niet zeggen dat jij er niet vol voor kan en mag gaan. 

Dus laat je door niemand van je dromen afhouden en zeker niet door je eigen gedachten van onzekerheid en twijfel. Jij bent het waard, simpelweg omdat dat de reden is dat je HIER bent!