Coaching

Met behulp van ‘a WOMAN’s lifestyle program’ doorloop jij in slechts 6 coachingsgesprekken een concreet stappenplan, dat gaat zorgen voor zichtbare positieve resultaten en vooruitgang op ieder gebied van je leven.

Dus loop jij al langere tijd op 1 of meerdere gebieden van je leven vast of zijn er thema’s waarvan je denkt dat deze ‘the story of your life’ zijn geworden, met behulp van ‘a WOMAN’s lifestyle program’ gaan we dit echt doorbreken. En dit alles op een manier die blijvend is!! Op een manier die ervoor gaat zorgen dat jij echt het geluk gaat vinden dat je verdiend! Want het enige dat tussen jou en je wensen in staat is je eigen mindset! Change your mindset and create Magic!

‘a WOMAN’s lifestyle program’ is opgebouwd uit 5 stappen:
W ensen inventariseren, wat wil jij nu echt?
O nzekerheden, onderliggende angsten en twijfels onderzoeken
M indset resetten (een handige tool om je angsten los te laten)
A ctieplan opstellen en uitvoeren
N aar resultaten toewerken

Dit hele proces wordt ondersteund door journalling. Schrijfopdrachten die ervoor gaan zorgen dat jij je focus blijft houden op je doelen en je commitment blijft geven om hier naar toe te werken. Dit alles op een leuke en inspirerende manier. Deze nieuwe lifestyle gaat jou geweldige, gave, nieuwe gewoontes aanleren die maken dat jij voor altijd de tools in handen krijgt om op ieder gebied van je leven vooruitgang te creëren.

Kosten 3 maanden durend coachingstraject: 350 euro per maand (inclusief BTW).
Dit traject bestaat in totaal uit 6 gesprekken van anderhalf uur, welke om de week plaatsvinden. We doorlopen in deze periode het gehele ‘a WOMAN’s lifestyle program’. Tussen de coachingsgesprekken in is er de mogelijkheid tot mailcontact of telefonisch contact. Dit zodat je eventuele vragen die er spelen aan mij voor kan leggen. Maar ook zodat ik je verder op weg kan helpen als je behoefte hebt aan inspiratie of ter vergroting van je motivatie. Het is een exclusief 1 op 1 traject, waarbij jij echt centraal staat. Drie maanden een proces van ‘inner deep diven’, zodat jij je leven echt naar een next best level kan tillen.

Je kan echter ook kiezen voor een inspiratie-sessie. Een coachingconsult van één uur, waarbij ik gebruik maak van tarotkaarten. Door gebruik te maken van deze symbolentaal is het mogelijk om in een kort tijdsbestek helder te krijgen wat er bij jou (on)bewust speelt in je leven. Wat goed gaat, maar ook wat minder goed gaat en hoe het nu eigenlijk komt dat je stagneert op één of meerdere gebieden van je leven. Je komt dus echt bij de kern van je probleem uit. Je krijgt al direct de eerste concrete handvatten, tips en adviezen mee, waarmee je een start kan maken om positieve veranderingen in gang te zetten. Vervolgens kan je zelf de keuze maken om een vervolgtraject aan te gaan. De kosten voor deze inspiratie-sessie zijn 90 euro (inclusief BTW).

Of je kan kiezen voor een regulier coachingsconsult, waarbij we echt specifiek ingaan op dat wat jou op dit moment bezig houdt. Een keuze die je maar niet kan maken. Twijfels, onzekerheden, stagnatie, terugkerende thema’s en patronen in je leven of wat het ook is dat jou het gevoel geeft dat je nu even niet verder komt. Na afloop van iedere sessie kan je dan zelf besluiten of je een nieuwe afspraak wil maken of dat je voor dat moment voldoende handvatten hebt om zelf verder te gaan. De kosten voor een regulier coachingsconsult bedragen 125 euro per uur en 175 euro voor anderhalf uur (inclusief BTW).

Een EMDR behandeling kan ook onderdeel zijn van je coachingstraject. Want juist de emoties die gekoppeld zijn aan negatieve ervaringen uit je verleden, kunnen maken dat je maar niet verder komt in je leven. Je kan dan nog zoveel mindsetwerk doen, de kracht van je emoties is velen malen sterker bij het manifesteren van je verlangens.

Mocht je behoefte hebben aan meer informatie neem dan vrijblijvend contact op via danielle@zijzelf.nl of via tel. 06-53367059.