Creëer je droomleven

Loop jij al langere tijd op 1 of meerdere gebieden van jouw leven vast of zijn er thema’s waarvan je denkt dat deze ‘the story of your life’ zijn geworden …

Met behulp van ‘a WOMAN’s lifestyle program’ doorloop jij online, in slechts 21 dagen, een concreet stappenplan, dat gaat zorgen voor zichtbare positieve resultaten en vooruitgang op ieder gebied van je leven. En dit alles op een manier die blijvend is!! Op een manier die ervoor gaat zorgen dat jij echt het geluk gaat vinden dat je verdiend!

Want het enige dat tussen jou en je wensen in staat is je eigen mindset! Change your mindset and create Magic!

Je krijgt gedurende 21 achtereenvolgende dagen, online, in een besloten facebookgroep, door middel van video-opnames, uitleg en opdrachten, alle tools in handen om jouw droomleven te manifesteren. Deze facebookgroep blijft na deze 21 dagen nog 2 weken open, zodat je alle ruimte hebt om de opdrachten in je eigen tempo uit te voeren. Iedere zondagavond zal ik live in de facebookgroep aanwezig zijn, om tijdens een Q&A moment eventuele vragen te beantwoorden. Dit Q&A moment is ook later nog in de groep terug te kijken.

Schrijf je hier in voor deze training! Je vindt hier ook de link naar de besloten facebookgroep.