E-book: Werkboek Stap in je kracht

Als mindsetcoach en trainer is het mijn passie om het beste uit mensen naar boven te halen. Ik geloof er namelijk oprecht in dat ieder van ons in staat is om zijn of haar verlangens waar te maken in dit leven. Simpelweg omdat de Wet van de Aantrekkingskracht voor iedereen werkt, ook voor jou!

Dus mocht jij op dit moment tegen terugkerende thema’s en patronen aanlopen op het gebied van bijvoorbeeld werk, de liefde, het stellen van grenzen of een gebrek aan zelfvertrouwen. Dan is dit werkboek Stap in je kracht voor jou geschreven. Ik wil je inzicht geven in het feit dat jouw huidige werkelijkheid daar slechts is, omdat jij daar door middel van je gedachten, je emoties en je gedragingen al die tijd een perfecte energetische match voor bent geweest.

Dat waar jij naar verlangd bevindt zich slechts op een andere energetische frequentie. En het enige dat jij hoeft te doen is jezelf op die frequentie af te gaan stemmen. Het klinkt zo eenvoudig, maar toch gaat het daar juist vaak mis …..

Want het enige dat nu nog tussen jou en je verlangens in staat is het verhaal dat jij jezelf (on)bewust steeds weer verteld. De emotionele gemoedstoestand die daarmee gepaard gaat en de keuzes die je als gevolg daarvan wel of niet maakt in je leven. En over al deze facetten heb jij controle. Misschien weet je nu nog niet hoe, maar daar wil ik je door middel van dit werkboek graag bij helpen. Op een hele leuke en eenvoudige manier die niet eens zoveel tijd kost.

De vraag is alleen, gun jij jezelf dat next best level in je leven? Want echt, dat waar jij naar verlangd, verlangd ook naar jou! Anders was het nooit als een verlangen zichtbaar voor je geworden …

Via deze link: https://www.zijzelf.nl/wordpress/product/e-book-werkboek-stap-in-je-kracht/ kan je het werkboek Stap in je kracht bestellen.