Free

Hieronder vind je de links om diverse gratis geleide meditaties aan te vragen, een stappenplan voor meer innerlijke rust en een e-book met daarin een verzameling van mijn 52 meest inspirerende blogs. Alles bedoeld om jouw leven naar een next best level te tillen!

Gratis e-book: 52 inspirerende blogs
Dit gratis e-book is aan te vragen via deze link: Gratis e-book: 52 inspirerende blogs

Waarin ik schrijf over bewustwording, persoonlijke groei en het creëren van jouw eigen werkelijkheid. Dus laat je raken, laat je inspireren en geef niet op. Het is een proces. Anders leren kijken, anders leren voelen, anders leren doen. Maar het resultaat zijn andere uitkomsten. En dat next level, op ieder deelgebied van jouw leven, dat is wat ik jou gun!

Gratis geleide meditatie Deelpersoonlijkheden
De meditatie is aan te vragen via deze link: Gratis geleide meditatie deelpersoonlijkheden

Ben jij die lieve, mooie, prachtige vrouw die op 1 of meerdere gebieden van haar leven vast is gelopen? Die graag zou zien dat er positieve veranderingen plaatsvinden, maar die het niet lukt om dit ook echt daadwerkelijk voor elkaar te krijgen? Dan ben ik blij dat je interesse toont in deze geleide meditatie.

Vooral als jij los wil komen van al die stemmetjes in je hoofd die jou vertellen dat je niet goed genoeg bent, dat je niet de moeite waard bent, dat hetgeen dat jij zou graag zou willen toch niet gaat lukken of niet realistisch is.

Ik wens je oprecht toe dat jij weer wakker gaat worden met een rotsvast geloof in jezelf, vol van vertrouwen dat alles haalbaar is en met het lef om stappen te zetten en veranderingen door te voeren? Gewoonweg omdat jij in je kracht staat …

Deze gratis geleide meditatie gaat jou daar bij helpen. Je gaat ervaren hoe het is om los te komen van deze stemmetjes. Zodat jij uiteindelijk durft te gaan voor dat waar je zo naar verlangt.

Want iedere vrouw wil toch stralen en de beste versie van zichzelf zijn!!

Gratis geleide meditatie Stap in het leven van jouw dromen
De meditatie is aan te vragen via deze link Gratis geleide meditatie Stap in het leven van jouw dromen

Ben jij die mooie, lieve vrouw die diep van binnen echt wel weet wat ze wil …. Maar die het nog niet goed lukt om dat wat ze wenst ook echt daadwerkelijk aan te trekken in haar leven? Dan kan deze geleide meditatie jou daar bij helpen.

Alles in de wereld bestaat uit energie en jouw wensen en verlangens trillen ook op een bepaalde energiefrequentie. Volgens de Wet van de Aantrekkingskracht kan je alles wat je wenst in je leven aantrekken, zolang je maar afgestemd bent op de energiefrequentie van je verlangen en het diepe ‘belief’ hebt dat de vervulling van dit verlangen ook voor jou is weggelegd. En dat afstemmen doe je door middel van je gedachten, je emoties en je gedragingen.

In deze meditatie laat ik je ervaren hoe het is om afgestemd te zijn op jouw nieuwe werkelijkheid. Hoe het voelt om echt volledig in jouw leven naar wens te stappen. Ik laat je ervaren of het ‘belief’ er is dat je deze nieuwe werkelijkheid waard bent, dat het geloof er is dat je jouw wens mag ontvangen. En mocht dat nog een beetje lastig voor je zijn, dan geef ik je een tool waarmee je hier verandering in aan kan gaan brengen en je vertrouwen kan vergroten dat ook jij het waard bent om al het moois in je leven te mogen ontvangen.

Dus mocht jij voelen dat de tijd nu eindelijk daar is dat er mooie veranderingen in je leven mogen plaatsvinden, dan gun ik je dat deze geleide meditatie je daarbij mag ondersteunen.

Gratis geleide meditatie Terughalen van je innerlijke licht
Deze meditatie is aan te vragen via deze link https://soundcloud.com/danielle-gevers/terughalen-van-je-innerlijke/s-mcAx2

Het is zo herkenbaar voor de meeste vrouwen. Klaar staan voor anderen, zorgen voor anderen, begaan zijn met anderen. Jezelf verantwoordelijk voelen voor de mensen die dicht bij je staan. Bepaalde problemen met anderen maar moeilijk los kunnen laten, een relatie die over is maar moeilijk een plek kunnen geven. En ga zo nog maar even door.

Veel vrouwen herkennen zich wellicht wel in het vermoeide, onvervulde, lege gevoel dat ze dan aan het einde van de dag kunnen ervaren, of zelfs een gevoel van gemis of verdriet als het op de liefde aankomt.

Deze gevoelens zijn het gevolg van het feit dat jij met je aandacht te veel betrokken bent geweest bij die ander. En iedere keer als jij met je aandacht te veel op die ander gericht bent geweest laat je als het ware een beetje van jouw licht, van jouw innerlijke kracht, bij die ander achter.

Hoe fijn zou het dan zijn als je de tool ontvangt waarmee jij op een hele eenvoudige manier je licht weer terug kan halen. Aan het einde van de dag, of gewoonweg meerdere keren per dag, als je voelt dat je het nodig hebt. Zodat je weer in je kracht komt te staan.

Deze meditatie kost je slechts een paar minuten van je tijd. Laat 2019 een jaar zijn waarin de liefde voor jezelf centraal staat. Want als jij jouw licht laat stralen, dan raak je als vanzelf de wereld om je heen ….

Gratis geleide Focusmeditatie
Deze meditatie is aan te vragen via deze link https://soundcloud.com/danielle-gevers/tracks-van-vrijdag-ochtend/s-xdngl

Deze meditatie gaat jou helpen om weer in contact te komen met je lichaam en met dat wat daar van binnen leeft. Vaak zijn we gewend om emoties die we liever niet willen voelen weg te drukken. Of om situaties die ons op een bepaalde manier geraakt hebben weg te willen stoppen. Maar onderdrukken en wegstoppen betekent niet dat het er niet meer is.

Sterker nog, vaak laat dit alles zich op een geheel andere manier alsnog aan jou zien. In de vorm van lichamelijke klachten of doordat je onbewust maar druk bezig blijft met van alles en nog wat, om maar niet te hoeven voelen. Hoofdpijn, spanningen, slecht slapen, een leeg en onvervuld gevoel kunnen mogelijke gevolgen zijn van het wegdrukken en wegstoppen van dat wat gevoeld wil worden.

Met deze geleide meditatie wil ik jou helpen om weer in contact te komen met de signalen van jouw lichaam. Met dat wat er in jou leeft. Met dat wat er gevoeld wil worden. Op een veilige manier. Want het is er niet voor niets. Het wil jou iets vertellen. Sterker nog, door te durven voelen zullen ook de antwoorden komen. Antwoorden over hoe om te gaan met bepaalde situaties. Over hoe te handelen, wat te doen of juist te laten …

En je mag erop vertrouwen dat ook alleen dat zich laat zien waar jij nu aan toe bent om mee te werken. Dus gun jezelf iedere dag een momentje om in gesprek te gaan met jezelf. Ga ervaren hoe het is om weer contact te komen met je eigen lichaam. De plek waar alle antwoorden waar jij naar op zoek bent aanwezig zijn.

Maak de mooiste verbinding die je in het leven aan kan gaan, namelijk die met jezelf!

Gratis Stappenplan voor meer innerlijke rust
Je kan dit stappenplan aanvragen via deze link: https://www.subscribepage.com/stappenplan_innerlijkerust_zijzelf
Kan jij op dit moment wel wat meer innerlijke rust, ontspanning en plezier gebruiken? Vraag dan het gratis stappenplan aan. Alleen al door deze handeling uit te voeren zal je merken dat er al iets in de energie in beweging wordt gezet.

Zelfs door het zetten van de kleinste stap geef jij het universum de boodschap mee dat je iets wil veranderen aan je huidige situatie. En het universum kan niet anders dan daarop reageren!

Doordat jij in beweging komt ontstaat er stroming. En vanuit die stroming zullen er nog meer mooie dingen voorbij komen op je pad, die jou gaan helpen bij het verkrijgen van meer innerlijke rust, balans en plezier.

Het lezen van dit E-book zal dit proces nog verder versnellen. Maar de echte resultaten zal je pas gaan zien, als je de stappen die in dit E-book beschreven staan ook echt daadwerkelijk uit gaat voeren. Maar dat zal je zelf moeten ervaren …

Als je iedere dag 1 stap doorloopt en je hetgeen je leest ook echt daadwerkelijk toe gaat passen in je leven, dan zal je echt gaan merken dat er al vrij snel een positieve verandering plaats zal gaan vinden.

Dat kan ook niet anders want je wordt uitgedaagd om je aandacht alleen nog maar te richten op dat wat goed voelt voor jou. Op dat wat jou blij maakt en waar jij plezier aan beleeft. En het is een natuurwet dat alles wat je aandacht geeft groeit.

Dit noemen we de Wet van de Aantrekkingskracht!