Inspiratie-sessie / tarotconsult

Inspiratie-sessie!

….. Voor de zelfbewuste vrouw die meer inzicht in zichzelf wil krijgen!

Ben jij die vrouw die twijfels heeft over haar relatie, haar baan of bepaalde vriendschappen?
Ben jij die vrouw die veelvuldig loopt te piekeren en die niet goed weet welke keuze ze moet maken?
Ben jij die vrouw die graag meer innerlijke rust en balans in haar leven zou willen hebben, maar heb je zoveel ballen hoog te houden dat je niet weet hoe je dat voor elkaar zou kunnen krijgen?
Of ben jij die vrouw die al de nodige keuzes heeft gemaakt, maar die soms overvallen wordt door twijfels of ze wel op de juiste weg is? Of je het allemaal wel goed doet?

Als jij die vrouw bent dan is een inspiratie-sessie iets voor jou!

Wat gaat het je brengen? Een inspiratie-sessie is een éénmalig consult, voor een bedrag van 90,00 euro, waarbij ik gebruik maak van tarotkaarten. Ik gebruik deze kaarten als methodiek omdat symbolentaal op een hele snelle, effectieve en bijzondere manier direct contact maakt met dat wat bij jou diep van binnen (on)bewust speelt.

Je krijgt binnen één uur inzicht in de huidige stand van zaken op nagenoeg alle gebieden van je leven. Ik maak inzichtelijk waar je tegenaan loopt, wat maakt dat je niet vooruit komt, ik laat je onderlinge verbanden zien tussen de verschillende gebieden in je leven, maar bovenal geef ik je handvatten waar je mee vooruit kan!

Ik laat je zien wat jij kan doen om die eerste stappen op weg naar een positieve verandering te zetten. Je krijgt naast tips, adviezen en inzichten ook nog een berg inspiratie en motivatie mee. Het is niet voor niets een inspiratie-sessie!

Dus heb jij behoefte aan dat duwtje in je rug maar weet je nog niet of een coachingstraject of een volledige training nu al iets voor jou is, gun jezelf dan een inspiratie-sessie! En zet die eerste stap naar een next best level in je leven!

En mocht je toch nog graag eerst even wat meer informatie willen ontvangen, dan sta ik je graag te woord!

danielle@zijzelf.nl  /  tel. 06-53367059.