Inspiratie-sessie / Tarotconsult

Loop jij op dit moment vast in je leven en weet je even niet welke richting je nu op moet gaan of welke keuze juist is? En twijfel je of een compleet coachingstraject op dit moment daar helderheid in aan gaat brengen? Gewoonweg omdat je het ├╝berhaupt lastig vindt om nu te voelen wat wijsheid is …

Dan is een inspiratiesessie een mooie mogelijkheid om helderheid te verkrijgen voor jezelf. Een inspiratie-sessie is niets anders dan een eenmalig coachingsgesprek, waarbij ik gebruik maak van tarotkaarten. De symboliek van de kaarten zorgt er namelijk voor dat er op een hele snelle en krachtige manier contact wordt gelegd met dat wat er in jou gevoeld en geleefd mag worden. Niet alleen op bewust niveau, maar vooral ook op onbewust niveau. Vaak blijkt dan ook dat de oplossing voor jouw probleem op een heel ander vlak ligt dan daar waar jij nu naar de antwoorden zoekt.

Tijdens dit consult komen alle deelgebieden van jouw leven aan bod. De manier waarop je overkomt op anderen. Dat wat jou een gevoel van veiligheid geeft. Je manier van communiceren. De balans tussen geven en nemen. De mate waarin je aan ontspanning toekomt. Je werk, je liefdesleven, persoonlijke ontwikkeling, vriendschappen. Dat waar je passie ligt en daar waar jij antwoorden hoopt te vinden als het even niet lekker loopt in je leven. Waar vertrouw jij dan op?

Kortom een complete blauwdruk van waar je nu staat in je leven en welke gedachten, emoties en gedragingen daar aan ten grondslag liggen. En tegelijkertijd wordt direct helder wat jij aan veranderingen door kan voeren om een positieve verandering in jouw leven aan te brengen. Na afloop is er een stuk bewustwording en ben je zoveel inzichten rijker. Of heb je wellicht gewoon de bevestiging ontvangen dat je op de goede weg bent, waardoor je met nog meer vertrouwen je weg kan vervolgen!

Daarnaast heb je kennis gemaakt met mij als persoon en met mijn manier van werken. En mocht je dan vervolgens besluiten om bepaalde terugkerende thema’s en patronen in jouw leven aan te willen gaan pakken, dan kan je gevoelsmatig ook echt de juiste keuze maken om een coachingstraject aan te gaan. Dan weet je ook exact waar je naar toe wil werken!

Ik ondersteun je daar in ieder geval graag bij, omdat het mijn passie is om vrouwen te begeleiden naar een leven waarin alleen maar plaats en ruimte is voor innerlijk rust en balans, liefde, genieten, gezondheid, werk dat echt bij je past, kortom een leven vol plezier en geluk! Gewoonweg omdat het je bestaansrecht is en omdat je het waard bent!

En mocht je toch nog graag eerst even wat meer informatie willen ontvangen, dan sta ik je graag te woord!

danielle@zijzelf.nl  /  tel. 06-53367059.