over mij

Ik ben Daniëlle Gevers-Huijs, getrouwd met mijn lieve man die tevens mijn beste maatje is, ik ben 50 jaar oud en moeder van een prachtige zoon (27) en een prachtige dochter (25). Daarnaast is mijn leven rijker geworden door de 2 mooie dochters (30 en 28 jaar oud) van mijn man en onze 2 prachtige kleinzonen. Als trainer en mindsetcoach ben ik het gezicht achter Zijzelf, een coachings- en trainingsbureau specifiek voor vrouwen.

Ik ben afgestudeerd bachelor of psychology, met als afstudeerrichting communicatiepsychologie. Daarnaast ben ik gecertificeerd gedragstrainer en EMDR practioner. Ik ben daarnaast nog extra geschoold in EMDR bij een negatief zelfbeeld, EMDR Inner Child en EMDR emotie-eten. In de afgelopen jaren heb ik nog diverse aanvullende cursussen gevolgd op het gebied van voedingsleer, gewichtsconsulente, mindfulness, meditatie, focusing, Reiki I en II en reconnective healing.

Ik heb een passie voor psychologie, coaching, persoonlijke ontwikkeling maar ook voor spiritualiteit en dan met name de kwantumfysica. Het geloof dat je je eigen werkelijkheid creëert. Want jouw uiterlijke wereld is een weerspiegeling van jouw innerlijke wereld. Jouw gedachten, emoties en gedragingen creëren jouw huidige realiteit. En dat vraagt om persoonlijk leiderschap 2.0!

Als jij steeds weer tegen bepaalde thema’s of patronen in jouw leven aanloopt en als jij het gevoel hebt dat je op een bepaald gebied in je leven steeds maar niet verder komt, dan heeft dat een duidelijke oorzaak. Dit komt echt niet omdat jij minder geluk hebt dan een ander. En het komt ook zeker niet omdat jij door deze dingen mag leren hoe je nog sterker in het leven kan komen te staan. Het komt ook niet omdat jij een uitverkorene bent die de sterkste schouders heeft gekregen en daardoor de zwaarste lasten mag dragen. Nee, het heeft gewoon te maken met de gedachten, emoties en gedragingen die jij continu (vaak zelfs onbewust!) uitstraalt, waardoor je meer van hetzelfde aantrekt. Want ieder mens heeft recht op geluk, plezier en overvloed in het leven, ook jij! Het enige wat er tussen jou en jouw wensen in staat zijn je eigen belemmerende gedachten. En die zijn gewoonweg aangeleerd …. niemand wordt namelijk met faalangst of een gebrek aan zelfvertrouwen geboren …

Wat mijn aanpak anders maakt dan andere coaches, is dat ik naast de bovenstaande visie ook EMDR in kan zetten als behandelmethodiek.

Daarnaast verzorg ik ook losse inspiratiesessies, waarbij ik gebruik maak van tarotkaarten. Ik gebruik de kaarten als methodiek zodat ik binnen één uur ieder gebied van jouw leven aan bod heb laten komen op een hele verhelderende, inzichtgevende en inspirerende manier. Door met jou in gesprek te gaan over deze kaarten heb ik binnen een uur een blauwdruk/scan gemaakt van hoe jouw leven er op dit moment uitziet en waar jouw kansen en uitdagingen liggen. En dat is enorm verhelderend, want door naar de uitkomsten in het hier en nu te kijken, krijg ik ook direct helder welke gedachten, emoties en gedragingen aan jouw huidige leven ten grondslag liggen. Binnen één uur heb ik helder waar nu eigenlijk écht de kern van jouw probleem zit en hoe je hier vrij eenvoudig verandering in aan kan brengen.

Het vervolgtraject kan dan bestaan uit een coachingstraject, waarbij je nog meer inzichten opdoet en alle tools leert die je nodig hebt om jouw leven echt naar een next level te tillen. En dit alles kan je voor de rest van je leven op alle gebieden waar het even niet lekker loopt steeds opnieuw weer toepassen.

Onder het motto ‘practice what you preach’ heb ik in mijn leven zelf ook al diverse keuzes gemaakt waarbij het roer om is gegaan. Ik weet als geen ander hoe het voelt om uit je comfortzone te stappen en jezelf soms onhandig en ongemakkelijk te voelen als je besluit om je hart te volgen. Een stap dichter naar je hart gaat nu eenmaal vaak ook tijdelijk gepaard met spanning, angst, onzekerheid en wellicht een gevoel van leegte. Maar als je leert hoe je die onzekerheid kan omarmen, vanuit een diepgaand geloof dat iedere stap die je zet naar je hart, je alleen maar moois kan brengen en dat ook zo gaat ervaren, dan wil je niet anders meer. Gewoonweg omdat je het waard bent om je mooiste leven te leven hier ….

En mijn mooiste leven bestaat naast mijn man, onze vier kinderen, 2 prachtige kleinzonen en onze lieve vrienden uit veel fun op de sportschool. Daar ben ik zeker vier keer per week te vinden omdat ik gek ben van groepslessen zoals bodypump, freestyle cardio, x-core en yoga. Ik geniet van de vaste groep meiden waar ik daar mee train, van de leukste instructeurs die een heerlijke vibe neerzetten in de les en van de vriendschappen die hieruit voortkomen. Ik eet graag gezond, ik ga graag naar de sauna en samen met mijn man ben ik al een eindje op weg om de mooiste stranden van de wereld te ontdekken. Ik geniet echt intens van parelwitte stranden en helderblauw water. Ik wandel graag uren langs het strand om mezelf daarna te settelen met een lekkere cocktail in de zon. Ik kan uren over het water uitkijken en genieten van de golven … Naast het zelfstandig ondernemerschap geeft dit mij ook een gevoel van vrijheid ..

Het bovenstaande is voor mij dus echt een lifestyle geworden, waar ik mij heerlijk bij voel. Daarnaast heeft deze lifestyle mij al zo ontzettend veel moois gebracht en mijn leven wordt er met de dag mooier op, dat ik dat andere vrouwen ook gun.

Het is mijn passie om met Zijzelf vrouwen weer in hun kracht te zetten. Om ze te laten ervaren dat ze zelf de regie over hun eigen leven hebben. Dat hardnekkige thema’s en patronen echt doorbroken kunnen worden en dat het gewoonweg mogelijk is om je mooiste leven te creëren …..