Free

Gratis geleide meditatie Deelpersoonlijkheden
De meditatie is aan te vragen via deze link: Gratis geleide meditatie deelpersoonlijkheden

Ben jij die lieve, mooie, prachtige vrouw die op 1 of meerdere gebieden van haar leven vast is gelopen? Die graag zou zien dat er positieve veranderingen plaatsvinden, maar die het niet lukt om dit ook echt daadwerkelijk voor elkaar te krijgen? Dan ben ik blij dat je interesse toont in deze geleide meditatie.

Vooral als jij los wil komen van al die stemmetjes in je hoofd die jou vertellen dat je niet goed genoeg bent, dat je niet de moeite waard bent, dat hetgeen dat jij zou graag zou willen toch niet gaat lukken of niet realistisch is.

Ik wens je oprecht toe dat jij weer wakker gaat worden met een rotsvast geloof in jezelf, vol van vertrouwen dat alles haalbaar is en met het lef om stappen te zetten en veranderingen door te voeren? Gewoonweg omdat jij in je kracht staat …

Deze gratis geleide meditatie gaat jou daar bij helpen. Je gaat ervaren hoe het is om los te komen van deze stemmetjes. Zodat jij uiteindelijk durft te gaan voor dat waar je zo naar verlangt.

Want iedere vrouw wil toch stralen en de beste versie van zichzelf zijn!!

Gratis geleide meditatie Stap in het leven van jouw dromen
De meditatie is aan te vragen via deze link Gratis geleide meditatie Stap in het leven van jouw dromen

Ben jij die mooie, lieve vrouw die diep van binnen echt wel weet wat ze wil …. Maar die het nog niet goed lukt om dat wat ze wenst ook echt daadwerkelijk aan te trekken in haar leven? Dan kan deze geleide meditatie jou daar bij helpen.

Alles in de wereld bestaat uit energie en jouw wensen en verlangens trillen ook op een bepaalde energiefrequentie. Volgens de Wet van de Aantrekkingskracht kan je alles wat je wenst in je leven aantrekken, zolang je maar afgestemd bent op de energiefrequentie van je verlangen en het diepe ‘belief’ hebt dat de vervulling van dit verlangen ook voor jou is weggelegd. En dat afstemmen doe je door middel van je gedachten, je emoties en je gedragingen.

In deze meditatie laat ik je ervaren hoe het is om afgestemd te zijn op jouw nieuwe werkelijkheid. Hoe het voelt om echt volledig in jouw leven naar wens te stappen. Ik laat je ervaren of het ‘belief’ er is dat je deze nieuwe werkelijkheid waard bent, dat het geloof er is dat je jouw wens mag ontvangen. En mocht dat nog een beetje lastig voor je zijn, dan geef ik je een tool waarmee je hier verandering in aan kan gaan brengen en je vertrouwen kan vergroten dat ook jij het waard bent om al het moois in je leven te mogen ontvangen.

Dus mocht jij voelen dat de tijd nu eindelijk daar is dat er mooie veranderingen in je leven mogen plaatsvinden, dan gun ik je dat deze geleide meditatie je daarbij mag ondersteunen.

Gratis stappenplan voor meer innerlijke rust
Je kan dit stappenplan aanvragen via deze link: https://www.subscribepage.com/stappenplan_innerlijkerust_zijzelf
Kan jij op dit moment wel wat meer innerlijke rust, ontspanning en plezier gebruiken? Vraag dan het gratis stappenplan aan. Alleen al door deze handeling uit te voeren zal je merken dat er al iets in de energie in beweging wordt gezet.

Zelfs door het zetten van de kleinste stap geef jij het universum de boodschap mee dat je iets wil veranderen aan je huidige situatie. En het universum kan niet anders dan daarop reageren!

Doordat jij in beweging komt ontstaat er stroming. En vanuit die stroming zullen er nog meer mooie dingen voorbij komen op je pad, die jou gaan helpen bij het verkrijgen van meer innerlijke rust, balans en plezier.

Het lezen van dit E-book zal dit proces nog verder versnellen. Maar de echte resultaten zal je pas gaan zien, als je de stappen die in dit E-book beschreven staan ook echt daadwerkelijk uit gaat voeren. Maar dat zal je zelf moeten ervaren …

Als je iedere dag 1 stap doorloopt en je hetgeen je leest ook echt daadwerkelijk toe gaat passen in je leven, dan zal je echt gaan merken dat er al vrij snel een positieve verandering plaats zal gaan vinden.

Dat kan ook niet anders want je wordt uitgedaagd om je aandacht alleen nog maar te richten op dat wat goed voelt voor jou. Op dat wat jou blij maakt en waar jij plezier aan beleeft. En het is een natuurwet dat alles wat je aandacht geeft groeit.

Dit noemen we de Wet van de Aantrekkingskracht!