Testimonials

Ervaringen uit de praktijk zeggen meer dan de teksten op een website. Lees hieronder de ervaringen van tevreden klanten.

Beste Daniëlle, ik wil je via dit kaartje heel erg bedanken voor je spontaniteit, je inlevingsvermogen, je hartelijkheid, optimisme en je geloof in mij. Ik ben blij dat ik dit coachingstraject met jou doorlopen heb en ik kijk op goede en waardevolle gesprekken terug!

Het bijzondere van Daniëlle is, dat zij bij de kern van het probleem uit komt. Orde in mijn chaotische gedachten kan brengen en mij in kan laten zien in welke gedragspatronen ik verval. Hierdoor krijg ik alles op een rijtje. Ik ben heel erg dankbaar dat ik haar als coach in mijn leven heb. Door haar ga ik stap voor stap vooruit en heeft ze mij al veel inzichten kunnen geven.  Ik ben dan ook erg tevreden over haar aanpak. Dank je wel Danielle voor al jouw hulp!

Lieve Daniëlle, ik wil je bedanken voor je luisterend oor, de inzichten die je mij gegeven hebt  en je gezelligheid. Je hebt mij met één coachingsgesprek net even het duwtje in de rug gegeven wat ik nodig had. Dankjewel, de wereld wordt een beetje mooier door mensen zoals jij …

Beste Daniëlle, heel erg bedankt voor alles! Het zijn leerzame gesprekken voor mij geweest!

Dank voor de fijne ochtend! Ik vind dat je een goede training hebt neergezet en dat werd door de deelnemers nog eens bevestigd. Prachtig om te horen hoe ze vertellen over de training. En ook te zien hoe ze aanwezig waren bij de eerste trainingsdag en wat er in die tussentijd verandert is. Ook in hun zienswijze en gedrag. Ik heb erg genoten! Daar doe je het  toch voor, voor het leerrendement van de deelnemers. Mijn complimenten! (reactie van gastdocent).

Lieve Daniëlle, dankjewel voor alle steun die ik van je heb gekregen. Je was voor even mijn beschermengel. Ik weet nu al dat ik je enorm ga missen, maar je hebt mij ook geleerd dat ik het vanaf hier zonder jouw hulp zelf kan! Dankjewel en heel veel liefs.

Dankzij de coaching van Daniëlle heb ik keuzes gemaakt, die mijn leven enorm hebben verrijkt. Ik heb veel geleerd, onder andere hoe ik in allerlei situaties trouw aan mezelf kan blijven.
Ik ontdekte welke patronen me steeds van mijn doelen afhielden of me naar beneden haalden; patronen waar ik me niet altijd van bewust was. Door haar steun ben ik meer in mezelf gaan geloven en laat ik me niet meer beheersen door boosheid, verdriet of angst. Het mooie vond ik te ervaren dat persoonlijke groei soms confronterend maar zeker ook leuk en fijn is en dat je er heel veel energie van krijgt. Ik ben na het coachingstraject gelukkig met mijn leven en dankbaar dat ik zover ben gekomen. Dank je wel Daniëlle!!