Trainingen

Training ‘Volg je hart‘

Met behulp van ‘a WOMAN’s lifestyle program’ doorloop jij in slechts 6 avonden een concreet stappenplan, dat gaat zorgen voor zichtbare positieve resultaten en vooruitgang op ieder gebied van je leven.

Dus loop jij al langere tijd op 1 of meerdere gebieden van je leven vast of zijn er thema’s waarvan je denkt dat deze ‘the story of your life’ zijn geworden, met behulp van ‘a WOMAN’s lifestyle program’ gaan we dit echt doorbreken. En dit alles op een manier die blijvend is!! Op een manier die ervoor gaat zorgen dat jij echt het geluk gaat vinden dat je verdiend! Want het enige dat tussen jou en je wensen in staat is je eigen mindset! Change your mindset and create Magic!

‘a WOMAN’s lifestyle program’ is opgebouwd uit 5 stappen:
W ensen inventariseren, wat wil jij nu echt?
O nzekerheden, onderliggende angsten en twijfels onderzoeken
M indset resetten (een handige tool om je angsten los te laten)
A ctieplan opstellen en uitvoeren
N aar resultaten toewerken

Dit hele proces wordt ondersteund door geleide meditaties en journalling. Schrijfopdrachten die ervoor gaan zorgen dat jij je focus blijft houden op je doelen en je commitment blijft geven om hier naar toe te werken. Dit alles op een leuke en inspirerende manier. Deze nieuwe lifestyle gaat jou geweldige, gave, nieuwe gewoontes aanleren die maken dat jij voor altijd de tools in handen krijgt om op ieder gebied van je leven vooruitgang te creëren.

Op dit moment zijn er geen trainingsgroepen gepland omdat mijn focus ligt op het aanbieden van individuele coachingstrajecten en het geven van EMDR behandelingen. 

Mocht je behoefte hebben aan ondersteuning, door middel van coaching of door middel van EMDR, dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden door te spreken.

Ik sta je graag te woord via danielle@zijzelf.nl of via telefoonnummer 06-53367059.