welkom

Mijn naam is Danielle Gevers en als mindsetcoach en trainer ben ik het gezicht achter Zijzelf, een coaching- en trainingsbureau voor de zelfbewuste vrouw, die op ieder gebied van haar leven wil stralen!

Met behulp van ‘a WOMAN’s lifestyle program’ doorloop jij in slechts 6 sessies een concreet stappenplan, dat gaat zorgen voor zichtbare positieve resultaten en vooruitgang op ieder gebied van je leven.

Dus loop jij al langere tijd op 1 of meerdere gebieden van je leven vast of zijn er thema’s waarvan je denkt dat deze ‘the story of your life’ zijn geworden, met behulp van ‘a WOMAN’s lifestyle program’ gaan we dit echt doorbreken. En dit alles op een manier die blijvend is!! Op een manier die ervoor gaat zorgen dat jij echt het geluk gaat vinden dat je verdiend!

Want het enige dat tussen jou en je wensen in staat is je eigen mindset! Change your mindset and create Magic!

a WOMAN’s lifestyle program is opgebouwd uit 5 stappen:

W ensen inventariseren, wat wil jij nu echt?
O nzekerheden, onderliggende angsten en twijfels onderzoeken
M indset resetten (een handige tool om je angsten los te laten)
A ctieplan opstellen en uitvoeren
N aar resultaten toewerken

En dat alles vanuit een ‘Spirituele grondslag’. Namelijk het geloof dat jouw uiterlijke wereld een weerspiegeling is van jouw innerlijke wereld. Verander je mindset, je emoties en je gedragingen en je zal zien dat de wereld om je heen met je mee verandert.

Dit hele proces wordt ondersteund door journalling. Schrijfopdrachten die ervoor gaan zorgen dat jij je focus blijft houden op je doelen en je commitment blijft geven om hier naar toe te werken. Dit alles op een leuke en inspirerende manier.

Deze nieuwe lifestyle gaat jou prachtige, nieuwe gewoontes aanleren die maken dat jij voor altijd de tools in handen krijgt om op ieder gebied van je leven vooruitgang te creëren.

Ik zal je de kennis, de oefeningen, de inspiratie, de motivatie en de feedback geven die jij nodig hebt om jouw leven naar wens vorm te gaan geven. En de resultaten zullen gigantisch zijn! Na 6 sessies zie jij echt resultaat!

Voor een persoonlijk coachingstraject mail je naar danielle@zijzelf.nl of neem je contact op via telefoonnummer 06-53367059.

Heb je nog vragen? Mail of bel mij dan gerust, ik sta je graag te woord.

Liefdevolle groet,

Daniëlle Gevers-Huijs
Trainer & Coach Zijzelf